Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu
Uitgelichte afbeelding voor De ideale zorgwoning: kies zelf welke zorgvoorzieningen u nodig hebt

De ideale zorgwoning: kies zelf welke zorgvoorzieningen u nodig hebt

U wil graag helpen zodat degene voor wie u gaat zorgen, op zichzelf kan blijven wonen. U wilt de mantelzorgwoning dan zo inrichten dat u de juiste zorgvoorzieningen bij de hand hebt. Bent u, voor uzelf of voor een ander, op zoek naar een zorgwoning met alle zorgvoorzieningen die zelfstandig wonen mogelijk maken? Stel dan zelf uw zorgwoning samen met alle opties erop en eraan zoals u zelf wenst.

Voor lange of korte duur

Wanneer uw gezondheid verandert, veranderen ook uw zorgbehoeften. De zorgvoorzieningen die u nodige hebt zijn soms voor langere tijd. Maar soms ook voor korte duur nodig. Daarom is het wel zo handig dat u niet alle zorgfaciliteiten zelf hoeft aan te schaffen. Voor langere duur is het meestal zo dat u geen drempels in de woning wilt en een verhoogd toilet ook wenselijk is. Toch kan het zijn dat u ook andere zorgfaciliteiten wilt gebruiken. Dan is het goed om te weten dat deze voorzieningen vaak te huur zijn. Wij begeleiden u hier graag bij.

Wat is er allemaal te kiezen?

Er is veel keuze binnen de mogelijkheden om zorgfaciliteiten te plaatsen in een mantelzorgwoning. Denk bijvoorbeeld aan een instapbed of zelfs een tillift. Wanneer u een mantelzorgwoning via Huis in de Tuin kiest, dan is de meest gebruikelijke zorg standaard al inbegrepen.

Denk aan:
• Géén drempels;
• Extra brede deuren;
• Veel ruimte om het bed;
• Vrije toegang tot de badkamer;
• Een verhoogd toilet met beugels;
• Een brede douche zonder opstand;
• Beugels in douche;
• De wastafel is te gebruiken vanuit een rolstoel.

Hoe u verder bijvoorbeeld de keuken wilt uitvoeren is geheel bespreekbaar. En als u tijdelijk of langer bepaalde zorgfaciliteiten nodig heeft, dan nemen we samen de verschillende mogelijkheden met elkaar door.

Wist u trouwens dat u voor uw mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig hebt?

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mantelzorgwoning zorgvoorzieningen die u bij Huis in de Tuin kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

+31 (0)343 - 78 59 41 info@huisindetuin.nl

Harderwijkerweg 26
6732 ER Harskamp

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?