Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu
Uitgelichte afbeelding voor Een duurzame zorgwoning, de zorgoplossing van deze tijd

Een duurzame zorgwoning, de zorgoplossing van deze tijd

Dat een zorgwoning voor veel mensen een ideale oplossing is, weet Huis in de Tuin als geen ander. Als u uw ouders of een chronisch ziek familielid wilt verzorgen dan is de aanschaf van een mantelzorgwoning vaak een echte uitkomst. Want naast dat het makkelijk is om uw familielid dichtbij te hebben, zijn de zorgoplossingen er tegenwoordig ook in duurzaam verantwoorde versies.

Een zorgoplossing met zonnepanelen

Er zijn verschillende energiezuinige voordelen te behalen op een zorgwoning. Zonnepanelen op het dak plaatsen is het meest bekende voorbeeld. Het voordeel hiervan is dat u direct bespaart op de energiekosten voor uw woning. Deze investering verdient zichzelf terug, want de panelen gaan tegenwoordig langer dan tien jaar mee. En wist u dat het plaatsen van de zonnepanelen of andere energieneutrale toevoegingen op uw zorgwoning, al voor de plaatsing kan worden geïnstalleerd? Wanneer u kiest voor zonnepanelen op de woning, dan plaatst Huis in de Tuin deze van de beste kwaliteit en tegen een voordelig tarief.

De overtreffende trap: volledig energieneutraal

Pakt u het liever grootser aan? Het is naast zonnepanelen ook mogelijk om te kiezen voor andere energieneutrale oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een zonneboiler, Nano infrarood verwarming of alles op elektrisch. Zo kiest u voor een duurzaam verantwoorde mantelzorgwoning met een extra lange levensduur.

Samen kijken naar subsidiemogelijkheden

Voor elke duurzame zorgwoning is het interessant om uit te zoeken wat mogelijkheden zijn voor het ontvangen van een subsidie. Wanneer u erover denkt om een mantelzorgwoning te kopen, dan helpen wij u hier natuurlijk graag mee op weg. We nemen alle mogelijke opties en stappen met u door. Denk hierbij aan fiscale voordelen, BTW aftrek als zelfstandige en de mogelijkheden voor subsidies.

Heeft u vragen over een mantelzorgwoning?

Wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar. Of u nu meer wilt weten over de aanschaf van een zorgwoning of een mantelzorgwoning kopen? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Adviseur nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mantelzorgwoning? De verkoopadviseurs van Huis in de Tuin staan altijd voor u klaar.

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?