Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu

Gerrit Flier

De beslissing om een mantelzorgwoning aan te schaffen is niet niets. Maar omdat mijn vrouw dementerende is, was dit voor ons de enige juiste keuze. En ik moet eerlijk zeggen dat we nog geen seconden spijt hebben gehad van onze aanschaf. De woning is ruim, licht, gelijkvloers en we hebben geluk gehad met de mooie tuin van mijn zoon. Het is echt een prachtige plek om te wonen!

Tussen het moment dat we met de adviseurs om de tafel gingen zitten en het plaatsen van de woning zat ongeveer twee maanden. Alles is soepel verlopen, het ging eigenlijk als een trein. Ook nu we er wonen merken we dat Huis in de Tuin de perfecte partij voor deze aanschaf is geweest. Als er iets kapot gaat of niet goed werkt, staan ze dezelfde dag nog bij ons op de stoep om het te maken. De service gaat dus verder dan alleen het adviseren bij de aanschaf.

Een bedrijf zoals Huis in de Tuin kom je niet zomaar overal tegen. We hebben echt een hele goede voorlichting gehad, het advies en de tekening waren ook uitstekend en de prijskwaliteitsverhouding is ook nog eens perfect. Ik kan het iedereen aanraden.

Gerrit Flier

Totale score: 9,6

  • 9,5 Advies
  • 9 Deskundigheid
  • 10 De oplossing
  • 10 Klantvriendelijkheid

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?