Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu

Onze mantelzorg oplossing

De mantelzorgwoningen van Huis in de Tuin zijn standaard voorzien van alle benodigdheden om comfortabel te kunnen wonen. Ook zijn alle zorgwoningen standaard goed geïsoleerd en worden aangesloten op alle leidingen. Hierdoor zijn de keuken en de badkamer na oplevering meteen beschikbaar.

Uw persoonlijke traject

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit weet Huis in de Tuin. Daarom doorlopen onze adviseurs een persoonlijk traject met u. In dit traject bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en de wetgeving waar u rekening mee moet houden. Want alleen door de tijd te nemen en te investeren in uw persoonlijk voorkeuren kunnen we de juiste mantelzorgwoning voor u samenstellen.

Een mantelzorgwoning bouwen naar eigen wens

Naast de zeer uitgebreide basisuitvoering kan de woning geheel worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en eisen. Welke kozijnen wilt u? Kiest u voor vloerverwarming of voor een luxe radiator? Hoe ziet uw ideale keuken eruit? En wilt u ook dat wij uw terras en/of tuin aanleggen? Geef uw persoonlijke wensen door, onze adviseurs helpen u graag met een mantelzorgwoning op maat!

Plan bezichtiging

Wilt u graag eens van dicht bij een mantelzorgwoning bekijken? Plan dan een bezichtiging bij een van onze verkoopadviseurs.

Plan een bezichtiging

Laat hier uw gegevens achter

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?