Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu

Zorgunit in eigen tuin

Een zorgunit is een fantastische oplossing voor (tijdelijke) zorg in uw tuin. Een mantelzorg woning huren is ook een optie. Op deze manier kunt u als familie uw ouders, broers en/of zussen de perfecte zorg bieden op maat.

Huis in de Tuin is met ruim 25 jaar de zorgunit specialist bij uitstek. Een mantelzorg woning kopen is fantastisch. Onze medewerkers werken dagelijks met deze woningen en zorgen voor de beste plaatsing.

In de unit zijn alle leidingen en aansluitingen reeds gereed gemaakt. Een mantelzorgwoning bouwen is voor ons eenvoudig. Daarbij gaat de plaatsing bijzonder snel en vakkundig. U kunt snel genieten van uw nieuwe zorgwoning. Daarnaast is het mogelijk de zorgwoning aan te schaffen door middel van een koop- en/of huurconstructie.

De perfecte zorgunit voor zorg aan huis
Bij Huis in de Tuin krijgt u een zorgunit op maat. Daarbij wordt de zorgunit geplaatst met de grootste precisie. Tijdens het gehele traject, van koop tot en met de plaatsing, heeft u een vast contactpersoon. Deze helpt u met het hele traject. Met al uw vragen kunt u terecht bij uw persoonlijk adviseur.

Een bijkomend voordeel is het feit dat er voor de woningen geen vergunning nodig is. De overheid heeft de regels omtrent mantelzorg flink versoepeld. Pas nadat de woning niet meer gebruikt wordt als mantelzorg woning, dient u een nieuwe vergunning aan te vragen.

Met een zorgunit de ideale zorg
Ruim 25 jaar ervaring, de hoogste kwaliteit producten en onze ervaren medewerkers zorgen voor een woning van kwaliteit. De woningen zijn uitgerust met standaard alarm, rookmelders en brandblussers. Voorzien van een gedegen houtconstructie met HR++ ramen met 3-puntssluiting. U bent altijd verzekerd van een zorgunit die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van dit moment!

De badkamer en keuken zijn voorzien van de meest luxe apparaten en handige functionaliteiten. Zoals douchebeugels, een inductiekookplaat maar ook een vaatwasmachine en wastafel met prachtige spiegel. De ideale zorgunit oplossing op de juiste zorg te kunnen bieden.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mantelzorgwoning? De verkoopadviseurs van Huis in de Tuin staan altijd voor u klaar.

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?