Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu
Uitgelichte afbeelding voor Mantelzorgwoning van de maand

Mantelzorgwoning van de maand

Deze maand in de spotlight: onze meest modern uitgevoerde mantelzorgwoning. De ruime en luxe afgewerkte woning valt in het bijzonder op door de hoge raampartijen. Niet alleen oogt de woning hierdoor ruim, het is ook lekker licht van binnen. En niet geheel onbelangrijk, door het gebruik van natuurlijke materialen volstaat deze woning in elke tuin.

In dit model woning hebben we gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsvrije materialen. De tuin woning is compleet voorzien van alle gemakken en ingericht voor mantelzorg, leveren wij de woning drempelvrij en met extra ruime doucheruimte. U kunt deze mantelzorgwoning kopen, maar ook huren (per maand of per jaar).

Van alle gemakken voorzien

Naast dat de woning er prachtig uitziet van de buitenkant, is ook de binnenkant luxe uitgevoerd. Zo zijn er spots ingebouwd en is er al een kastenwand in de slaapkamer aanwezig. Natuurlijk is de woning speciaal voor mantelzorg ingericht en van alle gemakken voorzien:

– Luxe keuken;
– Koel-vries combinatie;
– Inductie kookplaat met afzuigschouw;
– Combi-magnetron;
– Vaatwasser;
– Badkamer met verzonken douchebak 150 x 90cm.

Comfortabel wonen in een mantelzorgwoning

De woning is in verschillende afmetingen leverbaar. Omdat we het belangrijk vinden dat u zich thuis voelt in uw nieuwe huis, kan alles bij ons op maat aangepast worden. De standaarduitvoering kan binnen zes tot acht weken worden geleverd en al vanaf € 47.950,- verkrijgbaar.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over dit model mantelzorgwoning? Neem dan gerust contact met ons op. En als u meer van onze woningen wilt bekijken bezoek dan onze woningoverzichtpagina.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

+31 (0)343 - 78 59 41 info@huisindetuin.nl

Harderwijkerweg 26
6732 ER Harskamp

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?