Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu
Uitgelichte afbeelding voor De voordelen van nano infrarood verwarming in uw woning

De voordelen van nano infrarood verwarming in uw woning

Nederland bevindt zich in een energietransitie, waarbij het duurzaam verwarmen van de woning steeds belangrijker wordt. De mantelzorgwoningen van Huis in de Tuin worden in 2018 op een duurzame en efficiënte manier verwarmd door de Degree-n nano infrarood verwarmingspanelen. Deze verwarmingspanelen zijn energiezuinig en zorgen ervoor dat u tot 60% kan besparen op uw energiekosten. Maar efficiëntie is niet het enige voordeel van de Degree-n duurzame verwarming voor uw mantelzorgwoning.

Een gezonde manier van uw mantelzorgwoning verwarmen

Een belangrijk voordeel van de nano infrarood verwarming is dat dit een “gezonde” manier van verwarmen is. De infrarood panelen verwarmen massa, in tegenstelling tot ouderwetse verwarmingssystemen die de lucht verwarmen.

De verwarming van lucht zorgt voor luchtcirculatie, zogenaamde convectie. Hierdoor zit er veel stof in de lucht. Bij nano infrarood verwarming blijft de lucht schoon en fris, met als gevolg een veel betere luchtkwaliteit. Ideaal voor mensen met allergieën of bijvoorbeeld astmapatiënten. Verder zijn de nano infrarood panelen elektrisch en is er dus geen kans op koolmonoxidevergiftiging.

Nano infrarood verwarming helpt bij spier- en gewrichtspijn

Infraroodstraling heeft een verlichtend effect op spier- en gewrichtspijn. Dit kan worden vergeleken met op vakantie gaan in een warm land. Veel reumapatiënten ervaren de warmte en werking van de zon als aangenaam. Het is niet alleen de warmte, maar juist de infraroodstraling die spieren en gewrichten soepel maken en zo de pijn verlichten.

Geen schimmel meer in de muren en goed voor het milieu

Een ander voordeel van massaverwarming met de Degree-n panelen is dat schimmel en bacteriën verleden tijd zijn. Doordat de muren in bijvoorbeeld de keuken en de badkamer worden verwarmd door de Degree-n panelen vindt u een grote vermindering van schimmels en bacteriën in uw muren.

Daarnaast is de nano infrarood verwarming duurzaam, energiezuinig en stoot geen schadelijke gassen als Co2 uit wat weer zorgt voor een schonere buitenlucht en dus toekomstbestendige planeet.

Een persoonlijk en uniek verwarmingspaneel

De verwarmingspanelen van Degree-n kunnen gepersonaliseerd worden. Kies een favoriete foto of schilderij en wij laten het paneel voor u bedrukken.

Een nano infrarood verwarming in uw mantelzorgwoning?

Wilt u uw mantelzorgwoning ook verwarmen met nano infrarood, bekijk dan alle voordelen en mogelijkheden en neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

+31 (0)343 - 78 59 41 info@huisindetuin.nl

Harderwijkerweg 26
6732 ER Harskamp

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?