Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu

Met zorg gewerkt aan de beste mantelzorgwoningen

Een mantelzorgwoning wordt door Huis in de Tuin zo gebouwd dat we er zelf in willen wonen.

Duurzaamheid staat tijdens het bouwen van de woning bij ons voorop. Onze mantelzorgwoningen zijn geen massaproduct. Wij combineren kennis, vakmanschap en de juiste materialen. Gewoon betrouwbare componenten en techniek. En het ziet er ook geweldig.

Adviseur nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mantelzorgwoning? De verkoopadviseurs van Huis in de Tuin staan altijd voor u klaar.

Hoe komen de mantelzorgwoningen
tot stand?

De adviseurs van Huis in de Tuin snappen dat het aanschaffen van een mantelzorgwoning een belangrijke stap in uw leven is. Daarom nemen wij alle tijd voor u en ondersteunen u bij elke stap in het proces, van het eerste gesprek tot de plaatsing van de woning.

Gesprek met de opdrachtgever

Tijdens het eerste oriënterende gesprek met onze verkoopadviseur bespreekt u uw wensen, zorgbehoeften en de plaatsingsmogelijkheden op uw eigen terrein. Hierbij zijn het uitzicht, lichtinval, bereikbaarheid en natuurlijk uw persoonlijke wensen en budget belangrijke onderwerpen die aan bod komen.

Advies

Op basis van de informatie uit het eerste oriënterende gesprek brengen wij een advies uit. Dit advies bestaat uit een conceptplattegrond met maten, materiaalkeuzes, een optielijst en de bijbehorende offerte. We nemen dit advies samen door en bij een akkoord werken we het definitieve ontwerp volledig uit.

Advies uitwerken op papier

Na akkoord maken wij definitieve plattegronden inclusief gevelaanzichten en een 3D visualisatie. Ook maken we een bouwbestek waarin alle details en keuzes opgenomen zijn. Deze nemen we uitgebreid met u door voordat we de woning gaan produceren. Mocht er voor de gemeente nog aanvullende informatie nodig zijn, dan verzorgen we dit vanzelfsprekend graag voor u.

Start met de bouw

Keuken, kozijnen en bouwmaterialen worden voor u besteld en dan kunnen wij starten met de bouw van uw mantelzorgwoning in onze fabriek. U wordt tijdens verschillende fases van de bouw uitgenodigd om de vorderingen van de bouw te komen bekijken. Als de woning klaar is, wordt deze aan u opgeleverd in de fabriek. Mochten er nog onvolkomenheden zijn, dan worden deze hersteld voordat uw woning onze fabriek verlaat.

Plaatsing woning

Voordat we de woning kunnen plaatsen, moet de ondergrond worden voorbereid. Op verzoek verzorgen we de benodigde infrastructuur.

Uw woning wordt binnen een aantal uren geplaatst. Daarna volgen zaken als het aansluiten op nutsvoorzieningen en riolering en het aanleggen van terras en tuin. Uw woning is klaar om te betrekken!

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?