Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu

Met zorg gewerkt aan de beste mantelzorgwoningen

Een mantelzorgwoning wordt door Huis in de Tuin zo gebouwd dat we er zelf in willen wonen.

Duurzaamheid staat tijdens het bouwen van de woning bij ons voorop. Onze mantelzorgwoningen zijn geen massaproduct. Wij combineren efficiëntie, vakmanschap en de juiste materialen. Gewoon betrouwbare componenten en techniek. En het ziet er ook geweldig.

Adviseur nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mantelzorgwoning? De adviseurs van Huis in de Tuin staan altijd voor u klaar.

Hoe komen de mantelzorgwoningen
tot stand?

De adviseurs van Huis in de Tuin snappen dat het aanschaffen van een mantelzorgwoning een belangrijke stap in uw leven is. Daarom nemen wij alle tijd voor u en ondersteunen u bij elke stap in het proces, van het eerste gesprek tot de plaatsing van de woning.

Gesprek met de opdrachtgever

In een gesprek met onze adviseur wordt naast zorgwensen en –behoeften ook gekeken naar de plaatsingsmogelijkheden op uw eigen terrein. Hierbij zijn het uitzicht, lichtinval, bereikbaarheid en natuurlijk uw persoonlijke wensen en budget belangrijke factoren bij het ontwerp van uw mantelzorgwoning.

Advies

Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek brengen wij een advies uit. Dit advies bestaat uit een conceptplattegrond met maten, materiaalkeuzes, offerte en een optielijst. Dit wordt weer samen besproken en bij akkoord kunnen wij dit definitief uitwerken. Ook over het gemeentelijke traject kunnen wij u verder adviseren.

Advies uitwerken op papier

Na akkoord zullen wij definitieve plattegronden met aanzichten en een 3d visualisatie produceren en een bouwbestek schrijven waarin alle details en keuzes opgenomen zijn. Deze nemen we gezamenlijk uitgebreid door voordat we de woning gaan produceren. Mocht er voor de gemeente nog aanvullende informatie geproduceerd worden dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Start bouw

Keuken, kozijnen en materialen worden voor u besteld en dan kunnen wij starten met de bouw van uw mantelzorgwoning in onze fabriek. U wordt tijdens verschillende fases van de bouw uitgenodigd om de vorderingen van de bouw te komen bekijken. Als de woning klaar is wordt deze aan u opgeleverd in de fabriek, mochten er nog onvolkomenheden zijn dan kan hier nog de nodige aandacht aan besteed worden.

Plaatsing woning

Voordat de woning geplaatst kan worden moet de ondergrond worden voorbereid waarbij ook de nodige infrastructuur aangelegd moet worden. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Op de dag van plaatsing komen wij met een dieplader en een kraan en staat de woning binnen een paar uur in uw tuin. Daarna volgen zaken als aansluiten op infrastructuur, aanleggen van terras en tuin waarna u de woning kan betrekken.

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?