Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu

Hiermee onderscheiden wij ons

Ons doel is om voor elke klant een mantelzorgwoning te ontwerpen aan de hand van zijn of haar persoonlijke wensen en behoeften. Hiervoor is het goed luisteren naar uw zorgwensen en persoonlijke voorkeuren van essentieel belang. Aan de hand van ons eerste gesprek kijken we samen met u naar de plaatsingsmogelijkheden om tot een realistisch plan te komen.

En ook na het realiseren van uw mantelzorgwoning kunt u nog altijd op ons rekenen. Wilt u iets aanpassen, verandert uw zorgbehoefte of moeten er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden? Wij zorgen er samen met onze partners voor dat uw probleem wordt opgelost.

Kortom, onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van mantelzorgwoningen vindt u terug in de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze woningen.

Plan bezichtiging

Wilt u graag eens van dicht bij een mantelzorgwoning bekijken? Plan dan een bezichtiging bij een van onze verkoopadviseurs.

Plan een bezichtiging

Laat hier uw gegevens achter

De voordelen van een mantelzorgwoning

Kwalitatief beter

Wij bouwen altijd met de beste materialen. Een woning moet comfortabel en veilig zijn! Onze drijfveer is niet de scherpe prijs. Dat bewijst onze kwaliteit.

Solide investering

De woning is verplaatsbaar waardoor u deze makkelijk kunt doorverkopen als de behoefte aan mantelzorg vervalt. Een solide investering dus!

Snelle reactietijd

Bij Huis in de Tuin ontvangt u binnen één dag een persoonlijke offerte waarin al uw wensen en behoefte zijn meegenomen.

Snelle levertijd

Soms is de zorgbehoefte zeer acuut. Dat begrijpen wij bij Huis in de Tuin als geen ander. Daarom hebben wij voldoende capaciteit om uw woning binnen 6 tot 8 weken op te leveren.

Eigen fabriek

Productie in onze eigen fabriek geeft ons de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Specifieke wensen kunnen wij gemakkelijk realiseren.

Kwaliteit/prijs verhouding

Kwaliteit staat bij ons bovenaan de lijst. Hier wordt dan ook niet op bezuinigd. Keuzes voor keukens, badkamers, installaties en materialen zijn er in alle prijsklassen.

Persoonlijk

Alles begint met luisteren. Luisteren naar uw zorgwensen, maar ook naar uw persoonlijke wensen want u moet zich thuis voelen in uw mantelzorgwoning.

Maatwerk

Naast het bouwen van uw mantelzorgwoning leveren wij ook maatwerk op het gebied van inrichting en stoffering. Ook infrastructurele werk en de tuinaanleg verzorgen wij.

Bewoners aan het woord

“De beslissing om een mantelzorgwoning aan te schaffen is niet niets. Maar omdat mijn vrouw dementerende is, was dit voor onze de enige juiste keuze. En ik moet eerlijk zeggen dat we nog geen seconden spijt hebben gehad van onze aanschaf. De woning is ruim, licht, gelijksvloers en we hebben geluk gehad met de mooie tuin van mijn zoon. Het is echt een prachtige plek om te wonen!”

Meer verhalen

Totale score: 8,3

  • 8,3Advies
  • 7,8Deskundigheid
  • 9De oplossing
  • 8Klantvriendelijkheid
Meneer Luiten eigenaar mantelzorgwoning 8
Familie Luiten
Voordat de zorgwoning geplaatst was, was ik officieel geen mantelzorger, maar heb ik wel veel uren besteed aan het zorgen voor mijn moeder. Door Huis…
Lees mijn ervaring
eigenaar mantelzorgwoning purmerend 7,5
Kees van Heeringen
Mijn oude huis wordt nu bewoond door mijn schoonzoon en dochter. Ik woon zelf in de mantelzorgwoning. Omdat ik nogal landelijk woon, is er genoeg…
Lees mijn ervaring
Mevrouw Jannink eigenaar mantelzorgwoning 8,8
Barbara Jannink
Wanneer je ‘s nachts je bed uit moet om te zorgen, is het wel zo gemakkelijk als de zorgwoning naast je huis staat. Doordat mijn…
Lees mijn ervaring

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?