Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu
Uitgelichte afbeelding voor Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? U kunt altijd contact met ons opnemen via info@huisindetuin.nl of bel ons op +31 (0)318 – 300 610. Wij staan graag voor u klaar.

Welke werkzaamheden moet ik zelf uitvoeren?

Wij vragen u het grondwerk en de aanvoer van nutsvoorzieningen zelf uit te laten voeren.

Wat is de levertijd van een mantelzorgwoning?

De levertijd bedraagt zes à zeven weken, afhankelijk van de planning van de partners met wie Huis in de Tuin samenwerkt. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt de levertijd bespreekbaar maken.

Is er een keuzemogelijkheid in afwerking van de materialen?

Wij bieden diverse keuzemogelijkheden aan voor zowel buiten- als binnenafwerking. En om een goede keuze te maken zijn er via de fabriek altijd monsters beschikbaar.

Welke aanpassingen zijn standaard inbegrepen?

Onze modellen bieden standaard: géén dorpels, brede deuren, veel ruimte om het bed, vrije toegang tot de badkamer, verhoogd toilet met beugels, brede douche zonder opstand, beugels in douche en de wastafel is te gebruiken vanuit een rolstoel. De keukenuitvoering is bespreekbaar.

Kan er afgeweken worden van de modellen?

Elke situatie is verschillend, wij ontwerpen uw mantelzorgwoning dan ook geheel naar uw wensen. Zowel voor de maatvoering als naar indeling, zonder meerprijs.

Kan ik een model bekijken?

Er zijn doorlopend diverse modellen in aanbouw die u kunt bezichtigen. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan onze fabriek.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mantelzorgwoning? De verkoopadviseurs van Huis in de Tuin staan altijd voor u klaar.

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?