Woningbeoordeling:
stersterstersterster half 8,3 uit 10 | 63 beoordelingen
Menu

Waarom een mantelzorgwoning?

Mantelzorg komt steeds vaker in Nederland voor en wordt steeds belangrijker. Mantelzorgers zorgen vaak langdurig en onbetaald voor hun hulpbehoevende naaste. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een vriend of kennis.

De meeste mantelzorgers kiezen er niet voor om mantelzorg uit te oefenen, maar het overkomt hen. Daarom probeert Huis in de Tuin deze zorg met behulp van een mantelzorgwoning minder belastend en prettiger te maken voor zowel de hulpbehoevende als de mantelzorger.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

+31 (0)343 - 78 59 41 info@huisindetuin.nl

Harderwijkerweg 26
6732 ER Harskamp

De voordelen van een mantelzorgwoning

Koop of huur

Verschillende aanschaf
mogelijkheden

Vergunningsvrij
Breed assortiment

modellen voor elke portemonnee

Langer zelfstandig wonen

Steeds meer mensen willen zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Ook willen steeds meer families minder snel hun ouders in een tehuis plaatsen. Ze nemen liever de zorg zelf op zich. Het laten bouwen van een mantelzorgwoning is in deze situatie de ideale oplossing. Want met een mantelzorgwoning kan zowel de hulpverlener als de bewoner blijven genieten van zijn of haar privacy en is de zorg altijd dichtbij.

Blijven wonen in mijn eigen omgeving geeft toch een stukje rust aan mij en mijn familie.
Stel uw eigen woning samen

Waarom een mantelzorgwoning van Huis in de tuin?

Een naaste wilt u niet huisvesten in een schuur of in een slecht toegankelijke kamer. Een mantelzorgwoning van Huis in de Tuin is een bijgebouw of zorgunit dat geschikt wordt gemaakt voor de zorgvrager.

De woningen zijn kant en klaar, voldoen aan alle eisen en kunnen binnen enkele dagen worden opgebouwd. Een mantelzorgwoning is voorzien van een eigen ingang, woon- en slaapkamer, badkamer, wc en een keuken.

Totale score: 8

  • 8 Advies
  • 8 Deskundigheid
  • 9 De oplossing
  • 7 Klantvriendelijkheid
Meneer Luiten eigenaar mantelzorgwoning 8
Familie Luiten Bekijk mijn woning

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen?